Zomerkunst

Zomerkunst

Samen met de Knutselkeet ga je de gevels van de vismarkt na bouwen/verven in stijl van De Ploeg. Toon je stoepkrijtkunsten of maak je beste ‘De Ploeg’ werk op hout. 

De allerleukste tekeningen krijgen eeuwige roem doordat ze te zien zijn op de website van Marketing Groningen. Laat je stoepkrijt kunsten zien in verschillende winkelstraten. Tussen 12:00 en 17:00 uur kun je je uitleven in de Herestraat, Zwanestraat en Waagstraat. Stoepkrijt kun je afhalen bij de Vismarkt.

Kleurrijke festival-veren maken Kleurrijke festival-veren maken

Beschilderen vogelveren tot prachtige festivalveren! Deze festivalveren zullen het Vogelfestival: kom uit je nest! gaan opvrolijken. Dit festival is op 16 september in Nationaal Park Lauwersmeer. Er zijn al veel veren verzameld en deze gaan wij voorzien van vrolijke kleuren en glitter. Help je mee? Heb je zelf veren die je wilt beschilderen, neem deze dan mee. Samen maken we dan ware kunstwerkjes voor het festival!

Zomerstad | 29 juli - 12 augustus

Dit evenement is onderdeel van Zomerstad, een gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Met creatieve workshops, wetenschapsspellen en springkussens beleven kids in het hoge noorden letterlijk het hoogtepunt van hun zomervakantie. Check zomer.groningen.nl/zomerstad voor een overzicht van alle activiteiten rondom Zomerstad.

Deel deze pagina