Virtual Reality Orkest Ontdekker

Virtual Reality Orkest Ontdekker

Maar liefst 5 dagen lang heb je de mogelijkheid om de Virtual Reality Orkest Ontdekker te ervaren, gemaakt door Chantalla Pleiter samen met Happy Ship en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 

Altijd al een muzikant willen zijn? Speel nu zelf een instrument of neem het stokje van de dirigent. Stap daarna op het podium tussen het orkest en beluister en bekijk deze van verschillende posities. Je kunt met je neus op de paukenist staan om te kijken en horen wat hij doet, of sta je liever op de plek van de dirigent zodat je het hele orkest kan zien spelen?

De Virtual reality Orkest Ontdekker is te vinden bij de jeugdafdeling in de bibliotheek (Oude Boteringestraat 18, Groningen). 

Zomerstad | 29 juli - 12 augustus

Dit evenement is onderdeel van Zomerstad, een gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Met creatieve workshops, wetenschapsspellen en springkussens beleven kids in het hoge noorden letterlijk het hoogtepunt van hun zomervakantie. Check zomer.groningen.nl/zomerstad voor een overzicht van alle activiteiten rondom Zomerstad.

Deel deze pagina